FF | FavoriForumum.com | Netteki Favoriniz...  

Geri git   FF | FavoriForumum.com | Netteki Favoriniz... > Genel Spor > Galatasaray
Kayıt ol YardımTOP 20 Ajanda Oyun.Favoriforumum.com Etiketler Sosyal Gruplar Forumları Okundu Kabul Et

Şimdi Kayıt Ol !
Forumumuzdan birşey indirebilmek ve mesajlarınızla bize katılabilmek için üye olmanız gerekmektedir...Aşağıdan hızlı bir şekilde ücretsiz üye olabilirsiniz...

Kullanıcı Adı: Şifre: Şifreyi Doğrula: E-Mail: E-Mail Doğrula
Kabul edin Forum Kuralları 

Konu Bilgileri
Kısayollar
Konu Başlığı
Sabri'ye 3 maç
Cevaplar
0
Sonraki Konu
Cimbom'da kadro değişiyor !!!
Görüntüleyenler

Görüntüleme
15
Önceki Konu
Basın Toplantısı: Adnan Sezgin

Yeni Konu aç  Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 15. November 2008, 16:53   #1
_ємяє1993_
мσ∂. ємяє

_ємяє1993_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular: 937
Ettiği Tşk Sayısı : 11
37 Mesajına 42 Kez Tşk. Edildi
Rep Gücü: 113
Rep Puanı: 2285
Rep Derecesi : _ємяє1993_ Süperr_ємяє1993_ Süperr_ємяє1993_ Süperr_ємяє1993_ Süperr_ємяє1993_ Süperr_ємяє1993_ Süperr_ємяє1993_ Süperr_ємяє1993_ Süperr_ємяє1993_ Süperr_ємяє1993_ Süperr_ємяє1993_ Süperr
Standart Sabri'ye 3 maç

Galatasaray-Kayseri maçının temsilcisi Murat İkinci´nin, olayları raporuna yazdığı belirlendi. Milli futbolcuya ağır ceza yolda.

Ragıp’a da ceza kapıda
Galatasaray’ın önceki akşam Ali Sami Yen Stadı’nda Kayserispor ile oynadığı Fortis Türkiye Kupası maçının bitiminde çıkan olaylar, Sabri Sarıoğlu’na pahalıya patlayacak. Hakemin bitiş düdüğü ile birlikte patlak veren kavgada başrolü oynayan Sabri’nin yanı sıra konuk takımdan Ragıp’ın da başı belada... Maçın temsilcisi Murat İkinci’nin, uzun süre yatıştırılamayan olayları raporuna yazdığı belirlendi. İki futbolcunun da, 2 ya da 3’er maç ceza almasına kesin gözüyle bakılıyor.
’Yumruk atmadım, ittim’
Sabri, “Ragıp küfrettiği için karşılık verdim. Ayrıca maç sonunda ben direkt soyunma odasına giderken, koşarak bana vurmaya geldi. Yumruk atmadım, ittim. Yardımcı hocalardan, yedek kulübesinden koşup bana vurmaya gelenler de vardı. Bir kere adım çıkmış, fatura hep bana kesilmeye çalışılıyor. Saha içinde agresifim, ama kimsenin annesine, eşine küfretmem. Ragıp herhalde mağlubiyeti hazmedemedi ve Galatasaray’da oynayamamamın sıkıntısını yıllardır içinden atamadı” dedi.

_ємяє1993_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil